Ha nem akar, vagy nem tud várni!

Magas színvonalú egészségügyi ellátás Gödöllőn.
Kényelmesen, gyorsan, családias környezetben.

Utrahang diagnosztika

Az ultrahang szakrendelés keretében leggyakrabban a hasi szervek áttekintő vizsgálatát kérik a betegek, illetve az orvosok.

Légzés vizsgálatok

A tüdő funkciójának egy egyszerű és fájdalmatlan vizsgáló módszere a légzésfunkciós vizsgálat, amelynek segítségével információt kaphatunk a hörgőrendszer tágasságáról vagy beszűküléséről.

Labor vizsgálatok

Kiterjedt laborpartneri hálózatunknak köszönhetően lehetőség van a vérkép és vizelet teljes minőségi és mennyiségi vizsgálatára.

Kollégáink

Dr. Mucsi János

Tüdőgyógyászat

Rendelési idő

hétfő: 12.00 – 18.00
kedd: 12.00 – 17.15
szerda 12:00 – 17:15
csütörtök: 12.00 – 16.30
péntek: 9.00-14.15

Dr. Koncz Judit

Belgyógyász

Rendelési idő

hétfő: —————–
kedd: ——————
szerda: 15:00 – 19:00
csütörtök: ——————
péntek: ——————

Dr. Bartos Andrea

Neutológia

Rendelési idő

hétfő: —————
kedd: —————–
szerda: —————
csütörtök: 15:00-19:00
péntek: —————

Küldetésünk

Családias magánrendelő Gödöllő szívében, felnőtteknek, gyerekeknek, időseknek egyaránt. 2012 óta azon dolgozunk, hogy korszerű, színvonalas ellátást biztosítsunk betegeinknek.

Hiszünk az orvostudomány dinamikus fejlődésében, ezért számos nemzetközi klinikai vizsgálat folyik intézményünkben. Ezek a vizsgálatok teszik lehetővé új gyógyszerek kifejlesztését és bizonyítását. A klinikai vizsgálatokban elvárt magas színvonalat képviseljük mindennapi betegellátásában is.

Rólunk

Fő profilunk a légzőszervi megbetegedések, asztma, COPD, allergiás panaszok kezelése, de más belgyógyászati problémákkal is fordulhat hozzánk. Orvosi csapatunk tagja kardiológus, reumatológus és vesebetegségekkel foglalkozó nefrológus kolléga is. 2022-től ultrahang vizsgálatokat is elvégeztethet nálunk.

Elérhetőségeink

Elérhetőség

Közösségi média

megközelíthetőség

Budapestről: (autóbusz, vonat, H8 HÉV),
Vidékről: Autóval. Az Erzsébet Gondozóház a régi gödöllői tüdőgondozó közvetlen közelében, a HÉV gödöllői végállomásától és a gödöllői vasútállomástól 2 percnyi sétával közelíthető meg, az autósok pedig ingyen parkolhatnak az utcán az épület előtt.